CODI mogelijkheden

CODI is een industriële mini-PC / digitale toolbox waar een aantal basisfuncties in geïntegreerd zijn die op maat van de klant geconfigureerd kunnen worden. Hij kan zowel permanent als ad hoc geïmplementeerd worden voor zowel systeemmonitoring als probleemanalyse.

Maar CODI is meer dan een middel om gegevens te verzamelen.
CODI beheert de communicatie tussen verschillende systemen en communiceert de verzamelde en verwerkte gegevens van deze verschillende systemen en diensten. Om de beste oplossing te bieden, passen we de CODI aan jouw behoeften aan en zoeken we de beste partners.


Indien u nood heeft aan expertise, kan een ervaren procesingenieur van Enginity helpen om de verkregen inzichten om te zetten naar tastbare projecten! Iedereen kan gebruik maken van de CODI, zowel grote productiebedrijven als KMO’s.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden zijn:

Adobe Stock 239197285

Overall Equipment Effectiveness

Door het implementeren van een OEE (Overall Equipment Effectiveness) tool krijg je een uitgebreider overzicht over je algemene productielijn wanneer de gebruikersinterface op je machines niet voldoende zijn.

Zo'n OEE tool implementeren kan in kleine stappen, zowel financieel als praktisch.

Hieronder kan je lezen hoe dit werkt, aan de hand van een case die we met onze CODI uitvoerden bij DriV, het voormalige Tenneco Automotive.


Meer info over OEE
Visual banner

Dataweergave op maat

Hoewel de meeste moderne machines heel veel meten, zijn de resultaten niet altijd beschikbaar in het vereiste formaat. CODI kan dit oplossen door verbinding te maken met deze machines en de vereiste, rauwe data te verzamelen.

Gegevens worden automatisch verwerkt tot nuttige informatie, (eventueel samen met de gegevens van productiesystemen zoals MES en ERP)!

Meer info over Dataweergave?

Kwaliteitscontroles

Door het meten van de trillingen tijdens een freesproces kan niet enkel de staat van het gereedschap gecheckt worden, maar ook de kwaliteit van het onderdeel dat bewerkt wordt. De trillingen tijdens het frezen worden verwerkt met behulp van verschillende soorten Fourier transformaties. Het resultaat wordt gebruikt om te controleren of een bewerkt onderdeel zich binnen de toleranties zal bevinden, zonder het onderdeel effectief te meten.


Meer info over kwaliteitscontrole?
Banner Adobe Stock 254487377

Realtime data voor de operatoren

CODI komt met live data om het leven van je operatoren te vergemakkelijken.

Meer info over live data?

Predictief onderhoud

Aanmaken van werkorders of service-tickets is een arbeidsintensief proces dat gevoelig is aan fouten. Door de CODI te gebruiken kan dit proces geautomatiseerd worden. CODI kan ook ingezet worden voor predictief onderhoud.


Meer info over onderhoud?
Testimonial Bert Coenen

Hoe verloopt een project met CODI?

Ben je zelf op zoek naar een datadriven aanpak voor het oplossen van je productieproblemen?
Benieuwd hoe een project op maat met CODI er binnen jouw organisatie kan uitzien?

Lees hier hoe we een CODI project aanpakken

Nog niet overtuigd?

Bert Coenen van Dr1v vertelt zelf over hoe CODI een meerwaarde creëerde binnen hun productie!


Ervaring van Bert
Dr1v

Case Dr1V

Geeft de gebruikersinterface op je machine niet voldoende overzicht over je algemene productielijn? Dan is een OEE (Overall Equipment Effectiveness) tool zeker het overwegen waard! Zo'n OEE tool implementeren kan in kleine stappen, zowel financieel als praktisch.


Hieronder kan je lezen hoe dit werkt, aan de hand van een case die we met onze CODI uitvoerden bij DriV, het voormalige Tenneco Automotive.

Lees onze Dr1v case
VCST

Case VCST

Je bent op zoek naar een snellere en gerichtere manier om je kwaliteitscontroles aan te pakken?
CODI werd geïmplementeerd in de bestaande machine-infrastructuur voor data-acquisitie, -verwerking en -visualisatie.


Lees er meer over in onderstaande case bij onze klant VCST!

Lees onze VCST case
Adobe Stock 213634747

Neem vrijblijvend contact op voor jouw project!

Vertel me meer over CODI!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info