Veelgestelde vragen

Ik zie geen interessante vacature, wat nu?

Jammer dat er nu geen passende functie voor je tussen staat. Regelmatig verschijnen er nieuwe vacatures op onze careersite. Je kunt je daarom het beste aanmelden voor ons jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures bij Enginity.

Hoe weet ik dat mijn sollicitatie gelukt is?

Is je sollicitatieformulier goed ingevuld en verwerkt? Je ontvangt meteen een automatische bevestiging in je mailbox.

Hoe verloopt het eerste sollicitatiegesprek?

Dat gesprek beschouwen we echt als een eerste echte kennismaking met elkaar. Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar door en door leren kennen. Durf daarom álles te vragen. Dat doen wij ook. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is Comma Group? Dat soort vragen komen allemaal aan bod.

Hoe verloopt het sollicitatieproces verder?

Wanneer zowel jij als wij graag verder willen praten nodigen we je uit voor vervolg interviews. Bij deze gesprekken duiken we meer de inhoud in. Wat is jouw talent en welke vaardigheden beheers je. We horen ook graag praktijkvoorbeelden ter illustratie.

Het is mogelijk dat je een case en/of assessment krijgt tijdens een van de vervolggesprekken. Het aantal interviews is afhankelijk van de functie waar je voor solliciteert. Onze recruiter brengt je hiervan op de hoogte.

Kan ik reageren op een functie waar ik niet helemaal geschikt ben?

Zeker! Beschrijf in je motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel mogelijkheden om je voor die ene functie te trainen. Of pas je toch heel goed bij Oak Street, dan zoeken we graag een geschikte functie voor je.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer direct via deze website. Zoek de vacature die bij je past en maak gebruik van het sollicitatieformulier via de solliciteer-knop. Je kan bovendien ook solliciteren via LinkedIn.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info