Enginity maakt van jouw bedrijf, een factory of the future. Ben je op zoek naar een partner die je begeleidt van A tot Z of zoek je eerder een expert om jouw team aan te vullen? Enginity kijkt samen met jou wat je nodig hebt en wie het beste binnen je team past.

Adobe Stock 212599378

Strategic engineering

Je hebt een high-level idee waar je met jouw bedrijf naar toe wil en je bent klaar voor de stap naar een realistisch plan? Onze experts identificeren opportuniteiten waarna ze jou no-nonsense en met zicht op de praktijk adviseren in de optimalisatie van je proces, uiteraard passend in het DNA van jouw bedrijf.


Contacteer ons!
Adobe Stock 200537046

Project Management

Heb je jouw innovatietraject al bepaald, maar ben je nog op zoek naar een projectmanager of breder team om jou hierin bij te staan? Onze ingenieurs integreren een brede waaier van technologie en ervaring , zowel intern als extern, zodat jouw bedrijf een factory of the future wordt.


Contacteer ons!
Adobe Stock 186127061

Expert Sourcing

Je hebt innovatieve ideeën, een strategisch plan en een straf team om dit allemaal uit te werken, maar je mist nog specifieke expertise? Wij bieden je leidende experts aan die de link leggen tussen engineering en IT in Quality, Process, Continuous Improvement, Automation, Maintenance en Reliability. Als onderdeel van de Cronos Groep leggen we snelle linken naar domeinen als BI, data science, AI en ERP/MES.


Contacteer ons!
Adobe Stock 268784457

CODI - Connectivity Orchestrator & Data Insight

CODI is een industriële mini-PC waar een aantal basisfuncties in geïntegreerd zijn die op maat van de klant geconfigureerd kunnen worden.

Deze digitale toolbox kan zowel permanent als ad hoc geïmplementeerd worden voor systeemmonitoring en probleemanalyse.


Meer info over CODI
Adobe Stock 165294159

Ik wil een factory of the future zijn

Contacteer ons!
Adobe Stock 209900812

Showcase : Met Enginity hebben wij een echte 'complete solution provider' in huis.

Om aan de klantenuitdagingen van Demival te voldoen, werd er een Continuous Improvement Engineer aangetrokken om vanuit een analyse een aantal concrete verbeteringsprojecten te definiëren en implementeren.


Lees meer
Banner Adobe Stock 182072966

Ik wil werken bij Enginity

Ontdek alle vacatures

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info