We stellen je graag voor aan CODI (kort voor Connectivity Orchestrator & Data Insight). CODI is een industriële mini-PC waar een aantal basisfuncties in geïntegreerd zijn die op maat van de klant geconfigureerd kunnen worden!

Deze digitale toolbox kan zowel permanent als ad hoc geïmplementeerd worden voor systeemmonitoring en probleemanalyse.

Meten is weten, is niet enkel het motto in procesverbetering. Het is ook belangrijk in kwaliteits- en procescontrole en onderhoudsplanning.

Hoewel de meeste moderne machines heel veel meten, zijn de resultaten niet altijd beschikbaar in het vereiste formaat. De CODI kan dit oplossen door verbinding te maken met deze machines en de vereiste, rauwe data te verzamelen. Indien bepaalde metingen ontbreken, kunnen er extra sensoren worden toegevoegd en rechtstreeks met de CODI verbonden worden.

Samen met de gegevens van productiesystemen zoals MES en ERP, kunnen gegevens automatisch verwerkt worden tot nuttige informatie: OEE en KPI dashboards voor kwaliteits- en procescontrole, grafieken voor procesverbetering, machinestatus en verbruiksinformatie voor onderhoud,…

1

Afbeelding bron: simula.biz/ai-center


Deze informatie kan in dagelijkse rapporten of in real time getoond worden.

De CODI kan ook waarschuwingen genereren en invoer geven voor andere systemen. Gebaseerd op deze invoer, kunnen werkorders voor onderhoud automatisch aangemaakt worden of passende werkinstructies getoond worden.

CODI blog 1

De CODI behoeft geen tussenkomst van een operator om gegevens te verzamelen of te verwerken, iedere stap kan automatisch. Dit voorkomt menselijke fouten tijdens het opschrijven en verwerken van de gegevens. Maar het automatisch verzamelen en verwerken van de gegevens vraagt ook geen gespecialiseerde kennis aangezien een low-code systeem wordt gebruikt.

De CODI is telkens aangepast aan de toepassing gebouwd. Het is geen standaardpakket waarin het proces moet passen. Het CODI-pakket past zich aan het proces aan. Als gevolg is hij zeer kosteneffectief. Hij kan gebruikt worden als een permanente oplossing om een proces te volgen of als een toolbox om meteen die processen te volgen die aandacht vereisen.


Meer weten? Neem contact op via hello@enginity.be of kijk hier:

Meer info over CODI

CODI

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info