Strategic engineering

Je hebt een high-level idee waar je met jouw bedrijf naar toe wil en je bent klaar voor de stap naar een realistisch plan? Onze experts identificeren opportuniteiten waarna ze jou no-nonsense en met zicht op de praktijk adviseren in de optimalisatie van je proces, uiteraard passend in het DNA van jouw bedrijf.

Lees meer
Project management

Heb je jouw innovatietraject al bepaald, maar ben je nog op zoek naar een projectmanager of team om jou hierin bij te staan? Onze ingenieurs integreren een brede waaier van technologie en ervaring , zowel intern als extern, zodat jouw bedrijf een factory of the future wordt.

Lees meer
Expert sourcing

Je hebt innovatieve ideeën, een strategisch plan en een straf team om dit allemaal uit te werken, maar je mist nog specifieke expertise? Wij bieden je leidende experts aan in Quality, Process, Continuous Improvement, Automation, Maintenance en Reliability. Denk onder meer aan BI, data science, AI en ERP/MES.

Lees meer
Working @ Enginity

Als snelgroeiend bedrijf binnen de Cronos Groep brengen wij engineering, IT, innovatie in één straffe aanpak. En daar blinken wij in uit! We zijn dé strategische partner voor industrie 4.0 projecten bij al onze klanten. Samen met ons team ingenieurs werken we aan boeiende transformatietrajecten in een industriële/productieomgeving.

Openstaande vacatures
Adobe Stock 186127060

Digital engineers

Enginity richt zich op de integratie tussen engineering en slimme technologie. Onze mensen zijn ervaren, met focus op innovatie én resultaat, waarbij ze de perfecte schakel vormen tussen OT en IT.

Adobe Stock 254487352 1

Onafhankelijk

Doordat we niet gebonden zijn aan één systeem, vinden wij altijd de oplossing die het beste past binnen een bedrijf. We verkopen geen product, we zoeken wél samen met jou naar de juiste aanpak en implementatie voor jouw bedrijf.

Adobe Stock 163392386

Volgens uw DNA

Onze ingenieurs hebben respect voor jouw bedrijf en medewerkers: ze bundelen hun expertise met de jouwe om tot de beste resultaten te komen. We verdiepen ons in jouw bedrijf en werken een oplossing uit die bij jullie past.

Lees meer
Adobe Stock 213634747

Teams op maat

Bij Enginity hebben we niet enkel zelf een breed team van experts. Als deel van de Cronos Groep kunnen we razendsnel teams met verschillende competenties samenstellen in functie van jouw vraagstuk. We hebben de nodige expertise binnen handbereik om elk type project tot een goed einde te brengen.

Banner Adobe Stock 182072966

Working @ Enginity

Ontdek de vacatures
Enginity Bouwforum 1

Enginity aanwezig op bouwforum

Donderdag 5 maart was Enginity aanwezig op het Bouwforum van Confederatie Bouw.

Het onderwerp: De uitdagingen voor de bouwsector in de nabije toekomst. Als bedrijf dat zich bevindt op het kruispunt van engineering en IT mochten we dan ook niet ontbreken tijdens deze avond.

Tijdens de presentatie van Peter Hinsen werd tegen een gigasnelheid een salvo aan inspirerende stellingen de zaal in gebeamd. Zijn bewondering voor Elon Musk kon hij niet wegsteken. Musk wordt aanzien als geniaal en misschien soms zelfs wat gek, maar niemand kan ontkennen dat hij wel extreem efficiënt innoverend is en wereld veranderende dingen doet. Hinsen daagde de aanwezigen dan ook uit om de geniale gekken in hun bedrijf te omarmen. Zij zijn diegenen die hun bedrijf zullen meenemen binnen de digitalisatie.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info