Op een bepaald moment in mijn beroepsleven heb ik de keuze gemaakt om als freelancer aan de slag te gaan. Het continu verbeteren, maar ook de dagelijkse uitdaging in het zoeken naar verbetering geven mij een zeer grote drive. Het is iets dat me veel plezier bezorgt.

In 2018 kwam ik op een beurs in contact met Enginity. Langs beide kanten was er de interesse om op projectbasis samen te werken en aangezien Enginity steeds aanspreekbaar blijft waren zij voor mij de ideale partner.

What I like about Enginity!

Via Enginity heb ik toegang tot een extra pool van kennis. Denk maar even aan kennis en tools die tijdens een project nodig blijken te zijn. Of kennis niet behorende tot mijn expertise, en waarbij ik efficiënter tot een resultaat kan komen. Je kan hierdoor sneller schakelen en je hoeft niet elke keer opnieuw het warm water uit te vinden.

Via Enginity heb ik toegang tot een extra pool van kennis.

Uiteraard is dat niet het enigste.

Het van tijd tot tijd sparren, het bespreken van het plan van aanpak, de progressie, de valkuilen, de moeilijkheden en behaalde doelstellingen helpen mij als freelancer om op track te blijven. Het helpt mij om sneller tot bepaalde inzichten te komen.

Verder krijgt je als freelancer de mogelijkheid om het bedrijf te helpen. Iets waarin ik zeer pragmatisch ben, rechttoe rechtaan, zonder data en statistiek uit het oog te verliezen. Maar aanwezigheid en nauwe samenwerking met de werkvloer is voor mij hierin een even belangrijke factor en zorgt voor een maximale voldoening om als freelancer te werken.

En daarbij ... is het ook altijd gezellig en verrijkend praten met Sven en Anja.

An Gielen
Cotinuous Improvement Support @ Demival

Testimonial
An Gielen
Freelance
Projecten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info