Heel wat Enginity consultants zijn aan de slag in industriële bedrijven waar dagelijks naar oplossingen gezocht wordt om de veiligheid van de werknemers te garanderen. In dat kader brengen we vanuit Enginity graag even de ‘Heat Display’ onder jullie aandacht.

De Heat Display brengt de expertise van Creaplan in interieurbouw samen met de expertise in IoT en smart technology van onze collega’s bij Aptus.
Het resultaat? Een innovatieve display die een anomalie van de lichaamstemperatuur kan detecteren op basis van infrarood temperatuurmetingen. De Heat-Display is een toestel dat zonder tussenkomst van een personeelslid alle binnenkomende personen controleert op anomalieën van de lichaamstemperatuur. Zo kunnen risicopersonen sneller gedetecteerd en individueel met een geijkt toestel gecontroleerd worden.

Er bestaan drie types van de Heat Display

  • Basic model
  • Walktrough
  • Sas

Enginity wil graag bedrijven ondersteunen in het borgen van de veiligheid van hun medewerkers. Vergeet niet de Enginity kortingscode (ENGICOVID19) te vermelden op de website www.heatdisplay.be.

COVID-19
Aptus
Heat Display

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info