In verschillende blogs gaan we de komende weken dieper in op wat CODI allemaal kan doen. In deze blog gaan we dieper in op de naam: Connectivity Orchestrator & Data Insight

CODI is een veelzijdige EDGE-toepassing die kan verbinden met een grote selectie van systemen en diensten.

Deze kan omgaan met de meest gangbare OT-processen evenals met de meeste IT-systemen, gebruikmakend van standard communicatie en interface protocols. Alle verzamelde gegevens zijn perfect gealigneerd op een gemeenschappelijke tijdslijn.

Verder biedt het een indrukwekkende set van diensten voor gegevensvisualisatie, inspectie, analyse, op regels gebaseerd alarmering of integratie met andere systemen. Het volledige systeem is gebaseerd op de integratie van open-source diensten met zoveel mogelijk click & play-type gebruik.

Dit maakt CODI niet alleen zeer geschikt voor het verwerven van gegevens, maar ook om meer inzicht in de gegevens te krijgen met als doel analyseren van problemen en er uit leren. Dit alvorens over te gaan tot bredere projecten zoals het opzetten van een geïntegreerd industrieel loT programma inclusief geavanceerde geautomatiseerde processen of meer.

CODI blog 3
CODI

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info