Om aan de klantenuitdagingen van Demival te voldoen, werd er een Continuous Improvement Engineer aangetrokken om vanuit een analyse een aantal concrete verbeteringsprojecten te definiëren en implementeren.

Logo Demival

Demival is een maatwerkbedrijf met een integrale aanpak van co-engineering tot eindverpakking en verleent diensten in; verpakken, bestukken van printplaten, elektro-en technische montage, groendienst, metaal-en kunststofbewerking, uitwerk.

Situatie:
Om aan hun klantenuitdagingen te voldoen, werd er een Continuous Improvement engineer aangetrokken om vanuit een analyse een aantal concrete verbeteringsprojecten te definiëren en implementeren:

De toegevoegde waarde van Enginity en zijn consultant(s) ligt, in het meedenken en begrijpen van de organisatorische uitdagingen.

Aanpak:
Een van de uitdagingen is het verhogen van de betrouwbaarheid (hogere, kwalitatieve output) van de productie van onze elektronica-afdeling met focus op de automatische bestukkingslijnen. Er werd een diepgaande analyse opgestart waarna er zowel op technisch als organisatorisch vlak oplossingen werden geïmplementeerd. Een tweede project bestaat uit het invoeren van de 5S-cultuur in de elektromontage-en testafdeling.

Ervaring van de klant:
Met Enginity hebben wij een echte complete solution provider in huis. Enginity beperkt zich niet tot puur advies na de standaard analyse, neen ze gaan mee naar de werkvloer waar ze ook de problemen aanpakken en oplossen. Hierbij kijken ze naar het volledige proces van A tot Z en ook zowel het technische als organisatorische aspect. Dit laatste is vooral zeer belangrijk op de oplossingen duurzaam te maken door onze mensen op de vloer te coachen in het volledige traject.

In de samenwerking appreciëren we dat Enginity een zeer open en pro-actieve communicatiestijl hanteert. Voor hen is een tevreden klant de eerste prioriteit.

De toegevoegde waarde van Enginity en zijn consultant(s) ligt, in het meedenken en begrijpen van de organisatorische uitdagingen. De brug tussen de vloer en de leidinggevenden, projectowners.

Testimonial
Demival
Continuous improvement
Solution provider

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info