Nadat zijn vorige werkgever verhuisde naar een andere locatie ging Ward op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Tijdens deze zoektocht kwam hij terecht op onze jobsite www.enginity.be/jobs en solliciteerde hij voor onze vacature van Project Engineer.

Hoe hij het proces ervaarde beschrijft hij hieronder.

Na een eerste telefonische kennismaking werd ik uitgenodigd door Anja voor een uitgebreid gesprek om mijn verhaal te vertellen. Tijdens dit gesprek werd de jarenlange ervaring van Anja binnen engineering meteen duidelijk. Het gesprek ging dan ook verder dan de gewone standaardvragen, er werd dieper ingegaan op mijn verwachtingen en mijn ambities op korte en lange termijn. Het was ook duidelijk dat de ze de jobinhoud goed beheerst en kon me verderhelpen met vragen die ik hierover had. Op basis van dit gesprek werd een goede analyse gemaakt van mijn huidige situatie en kon een goede match gemaakt worden met de juiste vacature.

Tussen het eerste gesprek met Anja en het tekenen van mijn contract zat ongeveer 2 maanden. Tijdens deze periode werd ik regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Enginity gaat echt op zoek naar de lange termijn samenwerking tussen de klant en kandidaat!
Enginity
Rekrutering

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info