Als freelance Continuous Improvement Engineer ben ik steeds op zoek naar uitdagende en interessante projecten. Zo kwam ik in contact met Enginity.

Over de professionele manier van aanpak van Enginity kan ik mij enkel positief uiten: Al tijdens het eerste gesprek met Anja werd meteen duidelijk dat zij niet gewoon een ‘wervingsreserve’ aanleggen. Mijn vragen werden beantwoord, afspraken werden nageleefd en snel werden er interessante projecten aan mij voorgesteld. Er is een natuurlijk en eerlijk contact dat enkel mogelijk is door de transparante werkwijze van Enginity. Hun kennis van zaken reflecteerde zich in de aan mij aangeboden projecten die een perfecte match waren met mijn profiel en wensen. Een bedrijf als Enginity is goud waard voor de technische industrie en de ingenieurs die techniek en continu verbeteren niet louter als een job, maar als een uitdaging beschouwen.

Enginity? Ja!

Testimonial
Wim Hoste
Freelance

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info