Ik vond Enginity bij mijn zoektocht naar een eerste werkervaring als pas afgestudeerde ingenieur.
Het brede toepassingsgebied waarin zij mensen inzetten, sprak mij onmiddellijk aan.

Na een aangenaam intakegesprek, volgde er een open en duidelijke communicatie over een aantal eventuele opportuniteiten. Het kwam al snel tot een eerste sollicitatie waarbij ik opnieuw goed begeleid werd door de mensen van Enginity.

Niet zo lang daarna werd ik ook écht lid van de Enginity-familie en mocht ik aan de slag als Technical Writer op een project bij een klant van Enginity in de farmaceutische sector. Wat mij onmiddellijk opviel, was de gemoedelijke en vriendelijke sfeer die er hangt tussen de mensen die bij Enginity werken.

Nog voor mijn eerste echte werkweek begon, werd ik goed begeleid en kon ik bij hen terecht met al mijn vragen. Dat waren er wel een heel aantal, aangezien het voor mij een nieuwe wereld was die zich opende.

Tijdens mijn eerste week op het project kwam er een heleboel informatie op mij en de andere starters af, die goed verpakt werd in een aantal trainingsdagen. De vele richtlijnen en regels bewezen al snel hun nut wanneer we rondleidingen kregen in de verschillende afdelingen van de productieplant. Gelukkig wordt in hun onboardingprogramma iedereen goed en duidelijk op de hoogte gehouden van alles, zo kunnen we allen goed voorbereid beginnen aan onze werkervaring.

Ondertussen zijn mijn eerste maanden achter de rug. Een interessant project waar ik veel kan leren en de toffe collega’s zijn zeker een meerwaarde. Ik leer meer en meer mijn plan te trekken en dingen op eigen initiatief uit te werken. Het is soms nog wat zoeken naar de juiste wegen om iets tot een goed einde te brengen, maar al doende leert men!

SXRC2895

Ook dat ik onderdeel ben van Enginity, is me al goed bevallen. In maart, net voor de COVID-19 lockdown, heb ik de andere consultants van Enginity mogen ontmoeten op een Enginity Family bijeenkomst, waar een interessante uiteenzetting werd gegeven over één van de projecten waar Enginity mee is ingestapt. Naast voer voor de hongerige magen, was er dus zeker ook voer voor onze hersenpan! Daarna was er uiteraard nog tijd om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen.

Intussen is mijn project verlengd en kijk ik uit naar de verdere samenwerking met Enginity!

Testimonial
Ben Switsers
Starter

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info