45 resultaten

Automation Engineer MES

Wij zoeken een Automation Engineer met ervaring binnen industriële automatisatie, specifiek in OT en interfacing met MES systemen voor onze klant in de automotive industrie in Sint-Truiden.
Automation
40 uren per week
Contract

Quality Engineer - Limburg

Als Quality Engineer aan de slag bij onze Klant in Genk actief in de metaalindustrie?Heb je ervaring met het implementeren van standaarden op de werkvloer en zin om dit te doen bij een groeiend bedrijf?Lees hieronder meer!
Project Engineering, Kwaliteit
40 uren per week
Vast voltijds
Limburg

R&D Design Engineer - Pelt

We zoeken een Design Engineer voor onze klant in Pelt. Je zal er werken aan nieuwe ontwikkelingen en bestaande ontwerpen optimaliseren.
Product management, Design, Research & Development
40 uren per week
Vast voltijds
Limburg

Validation Engineer

We zoeken een Validation Engineer voor het aanmaken, actualiseren en praktisch uitvoeren van alle project specifieke validatietesten volgens GMP-richtlijnen binnen vooraf gedefinieerde projectplanningen voor onze klant in Wommelgem.
Kwaliteit
40 uren per week
Vast voltijds
Antwerpen

Project Manager

We zoeken een Project Manager voor het leiden van projecten vanaf bestelling tot oplevering en installatie bij eindklanten en het afronden van de sales fase voor onze klant in Wommelgem, die gespecialiseerd is in de productie van machines, installaties, procestechnologieën en componenten voor diverse industrieën.
Equipment engineering, Project Engineering
40 uren per week
Vast voltijds
Antwerpen

Project Engineer

We zoeken een Project Engineer ter ondersteuning van de Large Project Manager voor interne project management voor onze klant in Wommelgem, die gespecialiseerd is in de productie van machines, installaties, procestechnologieën en componenten voor diverse industrieën.
Equipment engineering, Project Engineering
40 uren per week
Vast voltijds
Antwerpen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info