21 resultaten

Afdelingshoofd Schrijnwerkerij en Technische Dienst

Voor één van onze klanten in regio Oost-Vlaanderen zij wij op zoek naar een Afdelingshoofd Schrijnwerkerij en Technische Dienst met een hoger technisch diploma en ervaring of interesse in een hout gerelateerde procestechnologie en een grondige kennis van mechanica en elektriciteit (CNC).
Sales, Project Engineering, Kwaliteit, Proces
40 uren per week
Vast voltijds
Oost-Vlaanderen

Strategic Program Manager

We are looking for a Strategic Program Manager for our client in the automotive industry in Limburg , to structure, optimize and manage new business processes and coordinate all global projects on a worldwide scope.
Product management, Project Engineering
40 uren per week
Contract

Junior Process / Project Engineer

Wij zoeken Junior Process / Project Engineers die bereid zijn om in shiften te werken voor een project van één jaar bij onze klant in de farmaceutische industrie in Puurs.
Project Engineering, Proces
40 uren per week
Contract
Antwerpen

Process Engineer

We are looking for a Process Engineer to join the team of seven colleagues of our client in the automotive industry.Looking for a new challenge in defining and validating manufacturing processes? 3 to 5 years of experience and have knowledge of metal forming and joining? Apply here!
Proces
40 uren per week
Contract

Specialist Packaging & Quality

x

40 uren per week
Contract
Limburg

Technisch aankoper

Enginity is voor een opdracht bij een van onze klanten op zoek naar een technisch aankoper. Je maakt graag deel uit van een inkoopteam en weet zowel operationeel als strategisch de beste condities af te spreken met leveranciers?
Procurement
40 uren per week
Vast voltijds
Antwerpen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info