Na een jarenlange carrière als manufacturing, equipment-en process engineer in de automotive werd Christian in 2018 geconfronteerd met een faling van het bedrijf waar hij werkte. Geboren in Duitsland en weinig ervaring met solliciteren in België viel het solliciteren niet volledig mee. Enginity vond de match voor Christian.

Enginity zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Ik werd herhaaldelijk door verschillende kantoren benaderd maar we slaagden er niet in om mijn ambities om te zetten tot een nieuwe tewerkstelling. Mijn CV op de VDAB-site werd opgemerkt door Enginity waarna ik telefonisch al bevraagd werd met een verkennend gesprek tot gevolg. Het rapport met de bevindingen vanuit het interview werd teruggekoppeld wat me duidelijk maakte dat zij mijn ambitie om ook buiten de automotive sector aan de slag te kunnen om mijn carrière objectieven te verbreden, begrepen werd. In overleg werden er een aantal opportuniteiten voorgelegd waaronder ook mijn huidige opdracht bij Pfizer.

Ik merk dat mijn competenties op alle vlakken zowel door Enginity als onze huidige klant naar waarde worden geschat.

Voordelen van projectmatig werken met een contract van onbepaalde tijd

Ik werk vandaag als werknemer van Enginity en ben als Projectmanager verantwoordelijk om een productielijn te bouwen en aan te passen van een nieuwe productlancering. Ik word uitgedaagd om de scope, timing en budget te bewaken waar ik vanuit mijn ervaring kan terugvallen op mijn technische kennis om hier de voortgang in te stimuleren. In een voor mij nieuwe omgeving leer ik omgaan met farmaceutische regelgeving (GMP), begrijp ik het nut van uitvoerig stakeholdermanagement, documentatie van elke stap en slaag ik erin om het vertrouwen met de klant te laten groeien.

Dit vraagt de nodige inspanning omdat ik mijn ervaring opbouwde in een omgeving waar snelheid en kostenbesparingen voorop stonden. Het grote voordeel is dat ik op deze manier voldoende inzicht krijg in een andere sector en mezelf, wat de stap en aanpassing naar toekomstige projecten gemakkelijker maakt.

Mijn ervaring:

Ik merk dat mijn competenties op alle vlakken zowel door Enginity als onze huidige klant naar waarde worden geschat. Dit stimuleert me om me nog verder te ontwikkelen zodat ik in de toekomst kan blijven investeren.Enginity gaat op een bewuste manier om met mijn kennis en kunde en blijft aanwezig om me hierin te ondersteunen. Zij zetten mij in als vertrouwenspersoon om onze klant nog beter te ondersteunen.

Christian Piekanowski
Manufacturing Engineer Pharma by Enginity

Testimonial
Christian Piekanowski
Pfizer
Project

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info