Heb je een strategisch plan, een goede roadmap en een straf team, maar mis je nog één of meerdere specifieke technische profielen? Wij bezorgen je een ervaren profiel met kennis en inzicht op maat van jouw project.

Banner Adobe Stock 254487377

Bij Enginity beschikken we over een kernteam van ingenieurs die bedreven zijn in innovatieve projecten. Meer nog, door onze plaats in de Cronos Groep zit Enginity in een netwerk van meer dan 400 straffe bedrijven in IT en innovatie, denk aan experts in BI en analytics, data science, deep learning ML/AI, GEO localisatie en ERP/MES. Kortom, we kunnen razendsnel zeer specifieke kennis inzetten op jouw maat. Kennis die we trouwens steeds in onze achterzak hebben zitten, in welk project. Luxe, toch?

Adobe Stock 213634747

Ben jij ook klaar voor de digitale innovatie van je bedrijf? Neem dan nu contact op

Ok ik ga ervoor
Banner - 01

Momenteel geen interessante job, maar je blijft wel graag op de hoogte ?

Schrijf je in op onze job alert en we sturen je interessante nieuwe jobs. Wij zorgen voor nieuwe jobaanbiedingen -volgens jouw voorkeuren- rechtstreeks in je mailbox.

Jobalert
Adobe Stock 200537046

Wij houden rekening met je voorkeuren.

Wist je dat 72 % van de kandidaten niet langer dan 30 minuten in de wagen wil zitten voor woon-werk verkeer? Wij zorgen niet alleen voor een job aangepast aan jouw voorkeuren maar houden eveneens rekening met jouw reistijdvoorkeuren.

Jobalert

Openstaande vacatures

Ontdek alle openstaande vacatures

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info