Heb jij een ruw idee hoe je jouw bedrijf tot een hoger niveau kan tillen, maar ben je er nog niet uit hoe je dit best implementeert met een pasklare en praktijkgerichte strategie? Geen zorgen, samen maken we hier werk van: op maat van jouw bedrijf, technologisch en qua proces. We adviseren niet zomaar vanachter onze computer, we komen dicht bij je staan en bekijken samen jouw uitdaging.

Banner Adobe Stock 163392386

Het opstellen van een strategisch en tactisch plan vraagt een heldere ‘fit’ met de waarden van jouw bedrijf en mensen. Onze experts zien meteen wat jouw zaak uniek maakt. Ze identificeren hoe ze je productieprocessen kunnen optimaliseren en waar slimme technologie (Industrie 4.0) in jouw organisatie zorgt voor een beter resultaat.

Adobe Stock 213634747

Ja, ik wil een factory of the future zijn.

Ok ik ga ervoor
Banner - 01

Momenteel geen interessante job, maar je blijft wel graag op de hoogte ?

Schrijf je in op onze job alert en we sturen je interessante nieuwe jobs. Wij zorgen voor nieuwe jobaanbiedingen -volgens jouw voorkeuren- rechtstreeks in je mailbox.

Jobalert
Adobe Stock 200537046

Wij houden rekening met je voorkeuren.

Wist je dat 72 % van de kandidaten niet langer dan 30 minuten in de wagen wil zitten voor woon-werk verkeer? Wij zorgen niet alleen voor een job aangepast aan jouw voorkeuren maar houden eveneens rekening met jouw reistijdvoorkeuren.

Jobalert

Openstaande vacatures

Automation Engineer
We are looking for an Automation Engineer with working experience in an industrial environment for a long-term project for our client in the pharmaceutical industry in Puurs.
Meer info
Projectleider Productontwikkeling en Manufacturing
Wij zoeken een Projectleider productontwikkeling en manufacturing met kennis van CAD en SAP voor onze klant in de automotive industrie in Vlaams-Brabant.
Meer info
Ontdek alle openstaande vacatures

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info